Contactgegevens:

 

Suppart

Verdonckstraat 11

5711 ER  Someren

The Netherlands

 

Op Afspraak Bezoekadres:

Eendenpoel 10

Loodsnummer: 11

5731 PH  Mierlo

 

Tel: +31 (0) 493 38 18 83
 
Website: www.suppart.nl
E- mail: info@suppart.nl

 

 

Welkom

Suppart is al meer dan twintig jaar de Merk en Dealer onafhankelijke Specialist in Verkoop, Reparatie, Service, Onderhoud, Advies en Technische Dienstverlening van professionele reinigingsapparatuur. Wij kennen de grote en kleinere merken. Ook als uw apparatuur afkomstig is van verschillende leveranciers, is slechts één contactmoment voldoende om uw storing of servicebeurt te regelen, ongeacht merk, type of fabrikant! Suppart biedt een veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning aan voor opdrachtgevers in heel Nederland en België!

 


Bij technische problemen, service- en onderhoudsbeurten, reparaties, storingen, keuringen, montage en installatie- werkzaamheden reageert Suppart snel, deskundig en betrokken. Desgewenst nemen wij het gehele traject voor onze rekening. We inventariseren uw wensen en selecteren de apparatuur, die volledig is afgestemd op uw specifieke situatie en omstandigheden. Een tevreden klant is onze centrale drijfveer.

 

Daarom zien wij het als onze plicht u, als klant, te voorzien van een professioneel advies, producten en apparatuur die rendement opleveren en van een dienstverlening die verder gaat dan alleen het begrip "Service".

 

 

 

Als importeur in de Benelux van TSM schrob-/ zuigautomaten bieden wij een ruim assortiment machines aan. Voor elke vloer, toepassing en situatie is er wel een geschikte machine, eventueel zelfs speciaal voor u op maat samengesteld.

Suppart adviseert u met raad en daad, wij zijn niet zomaar een "Dienstverlener" wij gaan verder daar waar andere ophouden. Steeds meer opdrachtgevers vertrouwen daarom de complete verzorging van hun apparatuur en systemen aan ons toe. Maak vandaag nog een afspraak en laat u overtuigen. Wij komen graag langs om nader kennis te maken en ... vele andere klanten gingen u inmiddels al voor.
 
Suppart oprecht u ondersteunende Support Partner bij hygiëne vraagstukken.

 

^ Naar boven