Over ons

Wie zijn wij?

Suppart is een bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in het onderhouden van alledaagse, maar ook zeer complexe professionele doseer, - onderhoud, - schoonmaak & reinigingsapparatuur. De kracht van Suppart ligt vooral in zijn zeer brede kennis, ervaring en zijn persoonlijke benadering , deze specifieke kennis is opgedaan bij meerdere grote fabrikanten. Mede hierdoor wij vaak in de gelegenheid om in de exacte behoefte van de klant te kunnen voorzien.  

Wij zijn als bedrijf verder volledig merk en dealer onafhankelijke en zijn inmiddels ook specialist in verkoop, verhuur, reparatie, service, onderhoud & adviseur in technische dienstverlening van professionele onderhoud, - reiniging, - & schoonmaak systemen inclusief waterbehandelingsapparatuur, - professionele-/ industriële vaatwas & doseersystemen.

Wij kennen alle grote en kleinere merken. Ook of beter gezegd, juist als uw apparatuur afkomstig is van verschillende leveranciers, is slechts één contactmoment voldoende om uw vraag, keuring, verzoek of storing of servicebeurt te regelen, ongeacht merk, type of fabrikant!

Suppart biedt een veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning aan voor opdrachtgevers in heel Nederland en België.

Onze geschiedenis

Suppart is ruim twintig geleden opgericht waarbij wij ons in de beginperiode volledig hebben gericht op reparatie, service, onderhoud, keuringen & technische dienstverlening van professionele reinigingsapparatuur, schoonmaak & (vaatwas) doseersystemen.

Wat doen wij exact?

In de loop der jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uitgebreid en inmiddels kunt u bij ons terecht voor een zeer compleet aanbod, uiteenlopend van allerlei soorten chemie, reiniging, - en schoonmaakmiddelen tot aan een volledig lijn van diversen soorten reinigingsapparatuur, doseerapparatuur en waterbehandeling, en waterontharders. Lees meer over het totale aanbod van onze producten en diensten

Wat hebben wij u te bieden?

In een snel globaliserende wereld waarin alles het liefst zo snel mogelijk moet gebeuren, waarin het spreekwoordelijke 'tijd is geld' voor sommige bedrijven bijna hun motto is geworden, weten wij hoe belangrijk aandacht is tot in de kleinste details, kwaliteit, snelheid en hygiëne.

Wij bieden u een breed productassortiment, variërend van de meest complexe machines tot de beste kwaliteit zeep. Naast ons brede productassortiment bieden wij ook veel soorten diensten aan zoals: correctief onderhoud, periodiek onderhoud, service -/ preventieve onderhoudsabonnementen, diversen soorten veiligheidskeuringen en ook montage- en installatiewerkzaamheden. 

Bij technische problemen, service- en onderhoudsbeurten, reparaties, storingen, keuringen, montage en installatie- werkzaamheden reageert Suppart snel, deskundig en betrokken. Desgewenst nemen wij het gehele traject voor onze rekening. We inventariseren uw wensen en selecteren de apparatuur, die volledig is afgestemd op uw specifieke situatie en omstandigheden. Een tevreden klant is onze centrale drijfveer.

Daarom zien wij het als onze plicht u, als klant, te voorzien van een professioneel advies, producten en apparatuur die rendement opleveren en van een dienstverlening die verder gaat dan alleen het begrip "Service". 

Suppart is dealer van TSM reinigingsapparatuur, wij bieden een ruim assortiment machines aan. Voor elke vloer, toepassing en situatie is er wel een geschikte machine, eventueel zelfs speciaal voor u op maat samengesteld.

Suppart adviseert u met raad en daad, wij zijn niet zomaar een "Dienstverlener" wij gaan verder daar waar andere ophouden. Steeds meer opdrachtgevers vertrouwen daarom de complete verzorging van hun apparatuur en systemen aan ons toe. Maak vandaag nog een afspraak en laat u overtuigen. Wij komen graag langs om nader kennis te maken en ... vele andere klanten gingen u inmiddels al voor.
 
Suppart uw Partner bij hygiëne vraagstukken.