TSM Reinigingsapparatuur - Onderaan deze pagina alle lopende acties!

TSM Reinigingsapparatuur

Suppart is dealer van TSM reinigingsapparatuur uit Italië. De firma TSM (Technological System by Moro) is ontstaan uit een Spin-Off van de Moro Group.

De Moro Group is een familiebedrijf met inmiddels al vijf generaties ervaring als Europees marktleider in de industriële & outdoor cleaning business.

Oorsprong

Met deze opgebouwde kennis en ervaring ontwerpt & produceert TSM een breed scala aan schrob-/zuigautomaten, veeg-/zuigmachines, stofzuigers & eenschuifsmachines voor indoor toepassingen. TSM kiest hierbij voor een compleet andere & unieke benadering, dan andere merken en fabrikanten van deze apparatuur. Een identiteit & mentaliteit die strategie, passie en toewijding biedt en die openstaat voor veranderingen en met ogen die op de toekomst gericht zijn, dit alles speelt tevens een belangrijke rol voor onze gestage groei in meer dan 60 landen wereldwijd.

Productontwikkeling

Het onderzoek naar nieuwe oplossingen en de klantenservice zijn onze sterke punten EENVOUD, MECHANISCH, BETAALBAAR, BETROUWBAAR en STERK.

Al onze producten zijn ontworpen en verfijnd om “SMART”te zijn. Een persoonlijk principe waarin we geloven, dat we in de loop van de tijd hebben ontwikkeld om onze klanten niet alleen unieke producten te garanderen, maar ook oplossingen die moeten worden aangeboden aan een markt, die elke dag uitdagender wordt.

TSM ontwikkelt volledig mechanische reinigingsmachines, met een onmiskenbaar Italiaans ontwerp, waarvan het gebruik intuïtief is voor gebruikers en dat dealers een snel onderhoud garandeert, dit om een ‚Äč‚Äčlange levensduur en tevens hoge prestaties te behouden.


We werken steeds aan de uitwisselbaarheid van de componenten tussen de verschillende productversies, met als uiteindelijk doel de investeringen van onze distributeurs te verminderen. Onze groei is gebaseerd op het team dat werkt en is op proactieve samenwerking gestoeld met zowel leveranciers als dealers, waardoor we producten kunnen ontwikkelen die echt inspelen op nieuwe trends en marktvragen. De kennis en ervaring van de familie zijn samengesmolten tot een benadering van "Lean Business", wat zowel tot uiting komt in nieuwe ideeën als in een flexibele bedrijfsstructuur gericht op hoge normen, waardoor de doorlooptijd naar de markt wordt verkort. Onze volledige productie bevindt zich in Fiume Veneto in het noordoosten van Italië, in hetzelfde gebied dat de passie, de kennis en de prestaties van een dynastie van fabrikanten van industriële en stedelijke reinigingsmachines vertelt en die inmiddels al 5 generaties bestaat.

Onderzoek en ontwikkeling

Vanaf het begin hebben we ons de groene toekomst van de professionele schoonmaaksector voorgesteld, door continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling van reinigingsmachines die niet alleen ZERO MILIEU-IMPACT hadden, maar ook gemakkelijk herkenbaar waren in de markt vanwege hun extreme gebruiksgemak, in combinatie met hoge prestaties van reiniging.

In het bijzonder hebben we, naast de gebruikelijke productlijnen voor industriële en commerciële reiniging, het innovatieve Ecoray®-systeem ontwikkeld dat is geïntegreerd met onze Grande Brio schrob-/zuigautomaten, waarmee niet alleen de vloer kan worden geschrobd en gedroogd, maar ook kan worden gereinigd zonder extra chemicaliën, die bacteriën, virussen, sporen en schimmels volledig elimineren door middel van een ultraviolette straling.

Het UV- systeem werkt autonoom en zonder dat de gebruiker zijn werkwijze verandert in het gebruik. Het is voldoende om alleen de borstel in te schakelen, en om tegelijkertijd de ontsmettingsfunctie in te schakelen met het Ecoray®-systeem.
Het Ecoray®-systeem is een volledig ecologische en veilige oplossing voor de gebruiker en is vooral interessant in de zorgsector, klinieken, ziekenhuizen en de voedingsindustrie, omdat het meer dan 98% van de bacteriële belasting van het te behandelen oppervlak kan afbreken, waardoor kosten en tijd sterk worden gereduceerd.

Nieuwe ACTIE <-> Schrob till you Drop

Schrob-/ zuigautomaat model: Durascrubb S 43 B

 

Compacte RVS- schrob-/zuigautomaat ergonomisch design met exceptioneel bedieningsgemak, uitstekend reinigingsvermogen en zeer onderhoudsvriendelijk. Dit maakt de S 43 de beste keuze voor het reinigen & onderhouden van kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld: kantoren, kantines, werkplaatsen, magazijnen, entrees, salons, winkels, galerijen & praktijkruimtes ed.

Deze machine is gemakkelijk te bedienen, extreem efficiënt en zeer betrouwbaar!

TSM schrob-/ zuigautomaten onderscheiden zich optimaal door de vele unieke eigenschappen:

 • Robuust
 • Gebruikersvriendelijk
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Industrieel ontwerp
 • Excellent Reinigingsvermogen
 • Stainless Steel watertanks
 • Voldoen aan de strengste HACCP-normen
 • Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Lange levensduur
 • Levenslange garantie op RVS- watertanks
 • Reiniging op basis van UV licht middels het Ecoray®- systeem
 • Twee jaar volledige garantie

TSM Durascrubb S 43 B -> schrob-/zuigautomaat volledig compleet geleverd: Inclusief schrobborstel of pad houder, acculader en een zwaar onderhoudsvrij energiepakket.

 

ACTIEPRIJS nu slechts € 2950, - Ex. 21% BTW.

Nu tijdens de Actieperiode geldt, inclusief opstart voorraad vloerreinigingsmiddel & inclusief Gratis *Servicebeurt het eerste jaar na aankoop!

Bent u ook nieuwsgierig geworden? We komen de apparatuur graag op locatie demonstreren, zodat wij, ook u kunnen overtuigen van de vele unieke eigenschappen van deze schrob-/ zuigautomaten. Met een ruim assortiment aan schrob-/zuigautomaten biedt TSM voor elke toepassing wel een geschikte machine, eventueel zelfs voor u op maat samengesteld.

 

Demonstratie:
Overtuig u zelf van het gemak, bedieningscomfort en de werkprestaties van deze machines en vraag hierbij een vrijblijvende demonstratie op locatie aan.